Fly Drive Mexico

Een fly drive Mexico wordt steeds populairder, het aantal reisorganisaties dat dit aanbiedt is in de afgelopen jaren sterk gestegen. Steeds meer toeristen willen graag meer zien van Mexico dan één plek en daarom kiezen ze voor een fly drive. En wat is er nou leuker dan de mooiste stranden van Mexico te bezoeken en daarnaast ook verschillende steden en de Maya cultuur op te snuiven. Als je houdt van een avontuurlijke vakantie is een fly drive Mexico misschien wel iets voor jou!

Kies de beste reisorganisaties voor jouw fly drive Mexico

Reisorganisaties

Wat is een fly drive vakantie?

Een fly drive vakantie is de ideale manier om in een korte tijd veel van een land te zien. Het is een combinatie van een vliegreis, huurauto en/of hotels. Het fijne is dat je zelf je reis kunt samen stellen en zelf kunt kiezen hoe lang je ergens blijft. Nadat je in Mexico bent aangekomen met het vliegtuig stap je in je huurauto en volg je de route die jij zelf hebt uitgestippeld. Op deze manier bezoek je de plekken in Mexico die jou het mooist, meest indrukwekkend of meest interessant lijken. Een voordeel van een fly drive vakantie is dat je tijdens de rit ook veel van het landschap kunt zien en zelf kunt bepalen wanneer je stopt en voor hoe lang.

Er zijn drie verschillende soorten fly drives:

  • Compleet pakket fly drive: vliegticket, autohuur en overnachtingen
  • Fly & Drive: vliegtickets en autohuur
  • Zelfstandige autorondreis: zelf vliegticket, huurauto en overnachtingen regelen

Fly drive Mexico met een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisaties die een fly drive Mexico aanbieden. Zij bieden voornamelijk een compleet pakket aan of een ‘echte’ fly drive (auto en vliegticket). Soms kun je deze reis ook samen met de reisorganisatie samenstellen. Je bespreekt dan de mogelijkheden en zij adviseren jou over wat het beste bij jou past. Een voordeel van een fly drive Mexico via een reisorganisatie regelen is dat zij goede hotels voor je boeken en een geschikte planning voor je maken.

Bekijk de pagina met reisorganisaties en ontdek welke reisorganisatie de mooiste fly drive vakantie aanbiedt!

Eigen fly drive Mexico samenstellen

Zoals al benoemd zijn er verschillende mogelijkheden voor een fly drive. Je kunt ook gemakkelijk zelf je fly drive Mexico samenstellen. Kies bijvoorbeeld een pakket met een vliegticket en auto en bepaal zelf de route die je aflegt, welke bezienswaardigheden je bezoekt, waar je overnacht en hoe lang je ergens blijft. Maar je kunt ook zelf je vliegticket en huurauto los van elkaar regelen, wanneer je een beperkt budget hebt kun je op deze manier naar de beste deals.

Invulling fly drive

Wanneer je een fly drive Mexico zelf samenstelt kun je ook de invulling van de reis helemaal zelf bepalen. Je kunt zelf kiezen welke bezienswaardigheden in Mexico je wilt gaan bezoeken of hoelang je op een bepaalde locatie blijft. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om eerst een tijd rond te rijden en daarna nog een aantal dagen op dezelfde locatie te blijven. Je kunt de reis helemaal bij jouw wensen laten aansluiten. In Mexico zijn meer dan genoeg activiteiten zoals duiken, waterparken en natuurparken bezoeken en de Maya-cultuur opsnuiven, genoeg keuze dus voor de invulling van je fly drive Mexico.

Autorijden in Mexico

Als je tijdens je fly drive Mexico zelf gaat rijden is het belangrijk om goed voorbereid te zijn, zodat je niet tegen verrassingen zult aanlopen. Lees onze tips voor auto rijden in Mexico.

Boek jouw complete fly drive Mexico nu!

Fly drive boeken